Artemide Tafellampen

Tafellampen van Artemide

Design meets Know-how

Stijlvolle lichtcreaties in een passend design en met een uitstekende techniek: dat is waar Artemide sinds 1960 voor staat. Ze staan in hotellobby´s, spelen gastrollen in Hollywoodfilms en dienen als stralende statussymbolen in kantoren en huizen van echte lichtkenners.

Tolomeo Tavolo

by M. de Lucchi & G. Fassina

De kantoorklassieker: Sinds 1987 heeft de elegante lamp zijn plaats veroverd op bureaus over de hele wereld. Een echte design klassieker!

Hier ontdekken

Tizio

by R. Sapper

Een desginicoon: Deze serie, gelanceerd in 1972, is in alle verschillende richtingen verstelbaar en blijft betrouwbaar in de gewenste positie staan.

Hier ontdekken

Eclisse

by V. Magistretti

De retro-look bij uitstek: dankzij de kogelvormige vorm, de expressieve kleuren en het fascinerende licht telt dit armatuur tot een van de "Masters' Pieces" van Artemide.

hier ontdekken

Fato Bicolor

by M. de Lucchi, G. Fassina & G. Ponti

Speel met geometrie: in de witte kader van dit lichtsculptuur zijn rechthoekige elementen in een contrasterende kleur verwerkt. Een lamp zoals een modern kunstwerk!

Hier ontdekken

Come Together

by C. de Bevilacqua

Design to go: Door het transparante armatuur kan het licht naar alle kanten stralen. Dankzij de oplaadbare batterij creëert de lamp met zijn warmwitte lichtkleur een gezellige atomosfeer.

Hier ontdekken

Tolomeo Micro Table Bicolor

by M. de Lucchi, G. Fassina & G. Ponti

Stijlvolle nieuwkomer: met deze tweekleurige lamp wordt de beroemde Tolomeo-serie uitgebreid. Het opvallende veerbalanssysteem zorgt ook hier voor een perfecte stabiliteit.

Hier ontdekken

Logico

by G. Reichert & M. de Lucchi

Bescheiden bijzonder: De lampenkap met drie lagen mondgeblazen glas is verfijnd met een glanzende zijden afwerking. Het licht schijnt subtiel naar beneden en naar de verschillende zijkanten.

Hier ontdekken

Gople

by Bjarke Ingels Group

Een unicaat in de stijl van de oude Venetiaanse traditie: de handgemaakte, hoogwaardige glazen kap is ook in uitgeschakelde toestand een sierlijk accessoire voor het interieur.

Hier ontdekken

Yanzi

by Neri & Hu

Minimalistisch juweel: Het licht van de LED-lamp in de glazen bol zorgt voor extra comfortabele verlichting. De kleuren zwart en messing zorgen voor een harmonieus contrast.

Hier ontdekken

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

10% korting

*Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.