Vloerlampen van Artemide

Vloerlampen van Artemide

Voor alle ruimtes – binnen & buiten!

Deze vloerlampen combineren legendarische klassiekers met moderne nieuwe creaties van hedendaagse ontwerpers. Spannende verlichtingsideeën met de esthetiek en de technische finesse die men sinds 1960 van Artemide gewend is.

Tolomeo Mega

by M. de Lucchi & G. Fassina

Grote broer: Het innovatieve kabeltreksysteem van de originele Tolomeo bureaulamp uit 1986 kan ook perfect als vloerlamp voor in de woonkamer dienen.

Hier ontdekken

Decomposé

by Atelier Oï

Verfrissend anders: los van de klassieke vloerlamp wordt deze lamp, geïnspireerd door serpentine, een blikvanger in woonkamer of in de gang.

Hier ontdekken

Melampo

by A. Gardère

Uitmuntende materiaalkeuze: De ontwerper koos voor prachtig zijdesatijn om de draaibare lampenkap te bekleden. Reddot Design Award 1999.

Hier ontdekken

Demetra

by N. Fukasawa

Een functioneel meesterwerk van de "Honorable Royal Designer for Industry"! Deze titel werd toegekend aan de ontwerper voor zijn uitmuntende creatie.

Hier ontdekken

Megaron

by G. Frattini

Tijdloos modern: De ontwerper creëerde deze minimalistische lamp van glanzend metaal reeds in 1979. In de nieuwe editie straalt de lamp met dimbare LED's.

Hier ontdekken

Ilio

by E. Gismondi

Functioneel en kleurrijk minimalisme: de smalle cilinder in felle kleuren straalt naar het plafond en zorgt zo voor een indirecte, gezellige verlichting.

Hier ontdekken

Tolomeo XXL

by M. de Lucchi & G. Fassina

Het origineel in schaal 4:1! Uitgerust met de beschermingsgraad van IP65 en het veerbalanceringssysteem van de bureaulamp uit 1986 wordt deze gigantische lamp een Outdoor-Highlight.

Hier ontdekken

Reeds Triple

by K. Begasse

Moderne interpretatie van de natuur: De transparante staven in verschillende hoogtes, geïnspireerd door natuurlijk gegroeid riet, zorgen voor sfeervolle lichtaccenten.

Hier ontdekken

Tolomeo

by M. de Lucchi & G. Fassina

Ontworpen voor gezelligheid: de robuuste, eenvoudig te reinigen lampenkap uit kunststof imiteert jutte en geeft deze terraslamp een huiselijk karakter. Gezelligheid gegarandeerd!

Hier ontdekken

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

10% korting

*Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.