Artemide Wandlampen

Wandlampen van Artemide

Moderne verlichting made in Italy

Wonen met moderne Italiaanse flair: Reeds sinds 1960 staat Artemide voor innovatieve ideeën en esthetische ontwerpen. Verschillende lampen zijn intussen klassiekers geworden en verlichten hotels, restaurants, kantoren en de kamers van echte lichtkenners.

nh Wall

by Neri & Hu

Flexibel stijlicoon: De stijlvolle lamp uit mondgeblazen glas en met messingkleurige ophanging kan dankzij de kabel met stekker bijna overal gebruikt worden. Handig en stijlvol!

Hier ontdekken

Fato Bicolor

by M. de Lucchi, G. Fassina & G. Ponti

Een op de jaren '60 geïnspireerde lamp: de geometrische vormgeving is perfect geschikt voor op een bijzettafel of om aan de muur te hangen. De lamp is flexibel in gebruik dankzij de kabel met stekker.

Hier ontdekken

Talo

by N. Poulton

Moderne verlichting met nostalgische flair: Het minimalistische desgin krigjt dankzij de koperen afwerking ook een retro touch. De LED-lampjes geven een gezellig warmwit licht.

Hier ontdekken

Miconos

by E. Gismondi

Glass & Classic – een geslaagde stijlcombinatie: het klassieke frame in gesatineerd messing en de heldere glazen lampenkap laten de lamp stralen.

Hier ontdekken

Nebula

by R. Lovegrove

Fantasievolle Organic-Style: wanneer het licht aan gaat, komen de golven op de 80 cm grote schijf net tot leven. Wat een lichtspektakel!

Hier ontdekken

La Petite

by A. Quaglio & M. Simonelli

Design met een twist: de discrete zwarte lampenkap heeft zowel boven- als onderaan een diffusorplaat waardoor het licht optimaal verdeeld wordt.

Hier ontdekken

Discovery

by E. Gismondi

Adembenemend: UItgeschakeld is de PMMA-schijf onzichtbaar in de aluminium ring. Van zodra de lamp aangeschakeld wordt, is de schijf zichtbaar. Betoverend!

Hier ontdekken

Tolomeo Faretto

by M. de Lucchi & G. Fassina

De bureau-klassieker voor aan de wand: de karakteristieke kenmerken van de originele Tolomeo uit 1986 zijn zeer herkenbaar in deze stijlvolle uitvoering.

Hier ontdekken

Droplet Mini

by R. Lovegrove

Futuristische luxelamp: De ronde wandplaat uit aluminium vormt een driedimensionaal reflectievlak voor de LED's in de verchroomde lichtarm.

Hier ontdekken

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

€15 korting

*Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.