Florentijnse lampen

Italiaanse verlichtingssfeer met een surplus aan stijl

Bloemen, bloesems en bladeren - de natuur stond model voor deze stijlvolle verlichtingscreaties! Florentijnse verlichting vindt zijn oorsprong in de Italiaanse stad Florence, waarvan het stadswapen een lelie bevat. Deze lampen worden gekenmerkt door het sierlijke uiterlijk met bloemelementen - buitengewoon speels, sierlijk en soms pompeus.


Plafondlampen in Florentijnse stijl

Florentijnse plafondlampen zijn een hoogtepunt in elke ruimte. Zij stralen elegantie en een behaaglijke lichtheid uit en vertegenwoordigen de Italiaanse stijl met verve. Hun prachtige bloemmotief staat prachtig aan het plafond, zonder dat de lamp al te veel plaats inneemt. In vergelijking met de kroonluchter voorziet u de ruimte op ruimtebesparende wijze een bloemrijk, extravagant hoogtepunt.

Hier shoppen

Kroonluchter met weelderige bladeren

Veel glamoureuzer wordt het niet. Kroonluchters in Florentijnse stijl zijn de belichaming van weelderigheid - en nadrukkelijk ook: in glinsterende metallic nuances of zelfs felle kleuren bieden deze creaties een weelderige pracht van bladeren en bloemen die zijn weerga niet kent. Deze kroonluchter maakt een stevige tafel in een ruime woonkamer tot feestelijk middelpunt. Onder deze weelderige kroonluchter kunt u zich laven aan een uitgebreid feestelijk diner.

Hier shoppen

Wandlampen met de splendeur van bloesems

Wandlampen in Florentijnse stijl op ooghoogte springen direct in het oog. Boven een dressoir, een sofa of een fauteuil ontvouwen deze op elegante wijze hun bloemenpracht. Nu eens met door bladeren omstrengelde kaarslampen, dan weer versierd met bloemmotieven in keramiek en herfstkleurig gebladerte: met deze prachtige objecten schept u een sfeervolle, gracieuze sfeer.

Hier shoppen

Vloerlampen in bloemenpracht

Florentijnse vloerlampen zien eruit als een struik in glorieuze bloei. Ze veranderen elke leeshoek en elke woonkamer in een stijlvolle lounge waar mensen graag tijd doorbrengen. Vloerlampen, die met hun bloemenpracht een waar eerbetoon zijn aan de Italiaanse stad Florence, vestigen alle blikken op zich - vooral wanneer deze een warmwit licht verspreiden.

Hier shoppen

Hanglampen met bloemrijke sierlijkheid

Florentijnse hanglampen zijn speels, krullerig en bijna lieflijk gracieus. Geschikt als een kleurrijke bloemenkrans of als een boeket bloemen dat ondersteboven hangt om te drogen, zorgen deze lampen voor een unieke lichtstemming in woonruimtes. De hanglampen zien er bijzonder mooi uit boven een liefdevol gedekte eettafel.

Hier shoppen

Tafellampen met florale flair

Op een commode of op een bijzettafeltje: dat is het podium voor tafellampen in de door ontwerpers uit de Italiaanse stad Florence beïnvloede stijl. Op rustieke houten meubelen, die eveneens de verbondenheid met de natuur weerspiegelen, komen de met bloemen en bladeren verfraaide tafellampen bijzonder goed tot hun recht. De verbeelding kent geen grenzen voor wat betreft de mix van materialen en kleuren.

Hier shoppen

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

€15 korting

*Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.