Gipslampen

Tijdloos, minimalistisch & perfect voor DIY-projecten

Lampen uit gips zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende vormen en groottes en passen perfect in een minimalistisch interieur. Verschillende gipslampen kunnen worden beschilderd en gedecoreerd, anderen toveren leuke lichteffecten op de muur. Gipslampen zijn veelzijdig en zorgen voor een leuke afwisseling in het interieur. Er bestaan gipslampen voor aan de wand, aan het plafond, in de vorm van tafellampen voor bijzettafeltjes en er zijn zelfs inbouwspotjes uit gips verkrijgbaar.


Gezellige lichteffecten


Een witte gipslamp op een felgekleurde muur zorgt voor een mooi contrast. Het warmwitte licht zorgt eveneens voor een gezellige sfeer. Up- en downlighters zorgen voor leuke lichteffecten op de muur. Wie het graag nog iets specialer heeft, kan kiezen voor lampen met gatenpatronen, waardoor er nog specialere lichteffecten op de muur geprojecteerd worden.

Gipslampen met leuke lichteffecten

Als gipslampen kleur bekennen


Grijs, goud, bruin & zwart – Gipslampen zijn ook prachtig in een ander kleurtje! Vooral als dit gecombineerd wordt met speciale materialen. Een ruwe cementlook of oneffenheden in de lampenkap zorgen voor extra sfeer en creëren leuke patroontjes op de muur. Kleurrijke gipslampen in de meest uiteenlopende vormen zorgen gegarandeerd voor meer sfeer in de woonkamer!

Kleurrijke gipslampen

Spots & inbouwspots - Praktisch en veelzijdig


Spots en inbouwspots uit gips zijn niet alleen functioneel, maar zorgen ook voor leuke lichtaccenten. Inbouwspots uit gips kunnen als het ware in de muur verdwijnen, waardoor enkel de mooie verlichting zichtbaar blijft. Spots zijn flexibel en kunnen het gezellige licht in alle richtingen stralen. Spots uit gips zijn ook ideaal om decoratieve objecten in de woonkamer mooi te verlichten.

Spots en inbouwspots uit gips

Gipslampen DIY

Met gipsverlichting wordt het nooit saai! Een witte gipslamp vind u een beetje te eenvoudig? Dan kan u de lamp gewoon beschilderen! In de kleur van de muur, in een donkerdere tint of een kleur die contrasteert met de muur. Het is ook leuk om de gipslamp te versieren met gouden accenten, dat geeft eveneens een speciaal effect. Laat je creativiteit de vrije loop!

Gipslampen om te beschilderen
  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

10% korting

*Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.