Modern wonen

Lampen voor een klein prijsje

Er is niet veel nodig om je goed te voelen. Naast gezellige meubels en decoratie zorgen passende lampen voor een gezellige sfeer. Wie zijn vier muren wil verfraaien met een harmonieus verlichtingsconcept en trendy lampen, kan met een klein budget aan de slag. Maak het gezellig in huis!


Wandlampen
tot €50

Wandlampen passen niet alleen boven de commode, maar zijn ook aan het hoofdeinde van het bed, boven de bank of in de leeshoek een mooi alternatief. Ook in de gang brengen wandlampen een leuke sfeer.

Wandlampen shoppen

Tafellampen
tot €40

Tafellampen zijn de koplopers als het gaat om sfeervolle accentverlichting. Tafellampen kunnen het best op een bijzettafeltje of een kastje worden geplaatst. Draagbare lampen zonder snoer met oplaadbare batterijen zorgen voor een leuke afwisseling!

Tafellampen shoppen

Hanglampen
tot €60

Hanglampen zijn niet langer alleen een must-have boven de eettafel. Ook boven de leesstoel of aan het hoofdeinde van het bed zorgen ze voor een stijlvolle update van het interieur.

Hanglampen shoppen

Staande lampen
tot €80

Staande lampen zijn veelzijdig en praktisch. Gewoon in het stopcontact steken en ze geven onmiddellijk licht. Van driepoot- over boog- tot kooilampen, alles is verkrijgbaar - zelfs voor een klein prijsje.

Staande lampen shoppen

Plafondlampen
tot €50

Een kamer zonder plafondlamp is als een bank zonder gezellig dekentje. Ze zijn verkrijgbaar als spots met één of meerdere lampen en in alle kleuren en vormen.

Plafondlampen shoppen

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

10% korting

*Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.