Golden Glamour

Verlichtingsontwerpen in warme, glinsterende nuances

Gouden lampen hebben zonder twijfel een edele uitstraling - ongeacht of de kleurtint mat of juist glinsterend is of zelfs in de richting van roségoud gaat. Designs in goudtinten zijn even divers als de stijlen waarvan deze designs deel uit kunnen maken: Van pompeuze luxury-chic tot een speelse bloemenstijl of een moderne, puristische stijl - het belangrijkste is dat het design schittert, glinstert en straalt.

Lampen in goud ontdekken


Sierlijke vloerlampen

Vloerlampen in gouden charme

Van de booglamp tot de verticale vloerlamp - de gouden nuances passen bij elke lamp. Terwijl puristische lijnen typisch zijn voor moderne interieurs, zijn bij pompeuze designs ook bloemmotieven mogelijk. Met bladgoud afgezette oppervlakken komen daar helemaal tot hun recht.


Indrukwekkende plafondlampen

Al de schitterende gouden flair komt van boven

Bij algemene verlichting in de vorm van plafondlampen zijn goudtinten helemaal in de mode. De gouden touch geeft eenvoudige spots een schitterende uitstraling, maar in combinatie met oogverblindende kristallen kunnen deze ook moeiteloos de concurrentiestrijd aan gaan met elke kroonluchter.


Glinsterende hanglampen

Gouden zoneverlichting par excellence

Goudkleurige hanglampen betoveren de eettafel of zelfs de tafel in de woonkamer met hun warme lichtkegel. Van statige lampen met grootschalige kleurschakeringen tot lampdesigns met filigrane lijnen en modellen met één of meerde lampen - alles wat uw interieurhartje begeert is verkrijgbaar.


Sfeervolle tafellampen

Gouden accentverlichting met charme

Tafellampen in goudkleurige tinten zorgen voor een huiselijk licht. Het oppervlak breekt het warmwitte licht op sfeervolle wijze en maakt de inrichting van de ruimte perfect. En ook als goudkleurige schemerlampen brengen ze pure ambiance - voor een heerlijk gevoel van welzijn in de avonduren.


Majestueuze kroonluchters

Een steroptreden voor gouden tinten

Het absolute summum van pompeuze verlichting zijn sierlijke kroonluchters. Het spreekt vanzelf dat de kleur goud hierbij niet mogen ontbreken. Ook in combinatie met witte of gekleurde kristalelementen of met hoogwaardige parelmoerkappen maakt de kroonluchter zijn majestueuze ruimtelijke effect waar.


Betoverende wandlampen

Gouden tinten op ooghoogte

Wandlampen in warme gouden tinten zijn voor elk chique interieur een echte verrijking. Qua design werken puristische geometrische vormen even goed als gebogen elementen die het licht op sierlijke wijze verdelen.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

10% korting

*Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.