We lampjes slingers

Mooie lichtaccenten voor de lente, zomer, herfst & winter

Lampenslingers zijn het hele jaar door mooie blikvangers. Ze zorgen voor stijlvolle, sfeervolle en creatieve accenten in je interieur en - met de juiste IP-beschermingsgraad voor buitengebruik - natuurlijk ook in de tuin of op het balkon. Er zijn verschillende soorten lichtkettingen, passend volgens de seizoenen. Er zijn echter ook lichtslingers die het hele jaar door kunnen dienen als sfeerverlichting.

All season flair

Lichtslingers die ons het hele jaar vrolijk maken

Sommige lichtkettingen zijn zo neutraal dat ze het hele jaar door kunnen blijven hangen. Ze kunnen worden gebruikt om sfeervolle accenten te zetten, bijvoorbeeld rond de deurlijst, op de commode of aan de muur. De tafel voor het diner met vrienden krijgt ook een feestelijk tintje met een leuke lampenslinger met gezellige lampjes.

Hier ontdekken

Beautiful spring

Lichtkettingen voor de lente

Als de eerste bloemen bloeien en de bijen en hommels weer door de tuin vliegen, is het zover, de langverwachte lente is er! Nu worden de dagen weer langer en de avonden langzaam warmer. Precies de juiste tijd om uw tuin of balkon te versieren met leuke lichtslingers. Er zijn ook solar lichtkettingen die werken op de kracht van de zon, hiervoor is er geen stoom nodig.

Hier ontdekken

This is summer

Lichtslingers voor een zomerse sfeer

Wat zou een barbecue op een warme zomeravond zijn zonder kleurrijke feestverlichting? Lichtslingers zijn een must-have in de zomer en brengen direct een zomers gevoel bij ons naar boven. En ook voor het decoreren van de huis-tuin-lounge of voor een gezellige vakantie thuis zijn ze een fleurig accessoire dat niet mag ontbreken. Belangrijk: Let er altijd op of de lichtslingers ook geschikt zijn voor buiten. Hiervoor is de IP-beschermingsklasse belangrijk!

Hier ontdekken

Cozy autumn

Lichtslingers voor een kleurrijke herfst

Nu de dagen weer langzaam korter worden, zijn we extra blij met warme lichtaccenten. Lichtslingers zorgen voor gezelligheid in onze woonkamer, maar ook in de tuin of voor het raam hangen lichtslingers heel mooi. Rond bloempotten bijvoorbeeld zorgen ze met hun warmwit licht ook voor een gezellige sfeer in het dagelijks leven. Dit geldt zowel voor buiten als voor binnen.

Hier ontdekken

Merry Christmas

Lichtslingers voor Kerstmis en de Advent

Koekenvormpjes, sterren, ijskristallen, kerstmannen en vele andere kerstmotieven vinden tijdens de advent hun plaats rond de kleine lampjes van de lichtslinger. Lampenslingers brengen de ideale stemming voor de gezelligste tijd van het jaar. Bij het versieren met lichtslingers zijn niet alleen de boom en de ramen ideaal - ook de feesttafel ziet er veel uitnodigender uit met een leuke lampjes slinger. Hiervoor kan je de handige lichtslingers op batterijen gebruiken, zodat er niemand over het snoer struikelt.

Hier ontdekken

Slimme lampenslingers

Slimme lichtkettingen met spannende features

Slimme verlichting brengt kleur en comfort in ons dagelijks leven. Dit is ook zo met slimme lichtslingers die bediend kunnen worden via de smartphone en spraakbesturing. Bijzonder indrukwekkend: lichtslingers waarmee individuele lichtpatronen kunnen worden gekozen door de camera van de mobiele telefoon te gebruiken om elke afzonderlijke lamp precies te lokaliseren. Op deze manier kunnen individuele kleurpatronen op het display worden gecreëerd!

Hier ontdekken

Van retro tot Scandi

Lampenslingers in verschillende stijlen

Warm en gezellig licht zoals we dat kennen van de goede oude gloeilamp - dat werkt ook met een lichtketting. Hiervoor moet je filament lichtbronnen uitkiezen met een gloeidraad look. Lampjes slingers kunnen worden gebruikt om een grote verscheidenheid aan stijlen binnen en buiten te creëren - dus het is de moeite waard om de tijd te nemen om rond te snuffelen!

Hier ontdekken

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

10% korting

*Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.