Slapen met een lampje aan

Nachtlampjes voor kinderen en baby's

Alle ouders willen graag dat hun kroost een goede nachtrust heeft. Maar dat vervelende monster onder het bed maakt het voor menig kind moeilijk om in slaap te komen. Een schattig nachtlampje dat warm, zacht licht verspreidt in de slaapkamer en ook schattig genoeg is om te knuffelen, neemt alle angsten in een oogwenk weg. Oriëntatielicht dat zacht licht geeft wanneer beweging wordt gedetecteerd, maakt het ook gemakkelijker om naar de huilende baby te gaan zonder een lamp aan te hoeven doen.


De kleurrijke diversiteit van nachtelijke metgezellen

Nachtlampjes op batterijen met leuke motieven voor kids

In het pikkedonker is het voor veel kinderen lastig om in slaap te vallen. Een dimbaar nachtlampje met een gouden dierenmotief dompelt de kinderkamer onder in een warme gloed van geborgenheid. Bovendien kun je het nachtlampje met een timer programmeren, zodat dit bijvoorbeeld een uurtje na bedtijd automatisch uitschakelt. Als de kinderen de bedtijdvriendjes ooit willen knuffelen, moeten deze natuurlijk schok- en breukbestendig zijn. En natuurlijk werken ze met een oplaadbare batterij om verwarde kabels aan de wieg te vermijden. Nachtlampjes met kleurwisselfunctie zorgen voor afwisseling.


Nachtlampjes met schemersensoren

Inslaaplicht versus oriëntatielicht

Oriëntatielicht dat 's avonds automatisch aangaat dankzij de schemersensor is niet alleen handig voor oudere kinderen, maar ook voor ouders die 's nachts even bij hun baby of peuter willen kijken. Zo kun je je kleintje lekker in zijn of haar eigen bed leggen, zonder het licht in de slaapkamer aan te hoeven doen. Een oriëntatielicht plaats je meestal bij de deur, aan de rand van het bed of in het stopcontact. Een LED-nachtlampje met warmwitte lichtkleur kun je desgewenst naast het bed van je kind neerzetten.


Ik zie de sterren!

Nachtlampjes met projecties

Projectie-nachtlampjes zijn een heel erg leuk voor jonge kinderen. Deze nachtlampjes projecteren de sterrenhemel - of andere figuren zoals hartjes - op de muur en het plafond. Dit fascinerende lichtspel creëert een gevoel van rust en veiligheid en maakt het voor de kinderen gemakkelijker om in slaap te vallen. Het nachtlampje kan worden ingeschakeld via een aanraaksensor. Als je zoontje of dochtertje in slaap gevallen is, schakelt het nachtlampje na enige tijd automatisch uit.


FAQ's: veelgestelde vragen over nachtlampjes voor kinderen

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

€15 korting

*Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.