Pantone-Colours of the Year

Een inspirerend ensemble: Ultimate Gray & Illuminating

PANTONE 17-5104 Ultimate Gray en PANTONE 13-0647 Illuminating zouden niet meer van elkaar kunnen verschillen, maar toch ondersteunen ze elkaar. De stemming die ze overbrengen is er een van kracht en positiviteit. Het verhaal dat deze twee tinten vertellen is er een van diepe bedachtzaamheid met een positieve zonnige kijk. Een inspirerend samenspel van praktische soliditeit en verwarmend optimisme. Deze gevoelens worden op een unieke manier vertaald in prachtige lampendesigns.

ULTIMATE GRAY
Rust & stabiliteit

De kleur PANTONE 17-5104 Ultimate Gray geeft ons een gevoel van duurzaamheid en sereniteit. Het geeft ons vertrouwen in het omgaan met uitdagingen en versterkt ons vermogen tot veerkracht. Het grijs dat onze interieurs in dit jaar kenmerkt, staat voor solide betrouwbaarheid en symboliseert een stevig fundament - metaforisch gesproken, zoals kiezelstenen op het strand. Zijn eenvoud doet andere kleuren schitteren en hij oogt uiterst harmonieus in lampendesigns met warm wit licht.

Verbondenheid &
sereniteit
Grijze lampen shoppen

Illuminating
Zonnig & positief

Een helder en vrolijk geel, boordevol leven, ligt ten grondslag van de PANTONE 13-0647 Illuminating tint. Met een warmte als de kracht van de zon brengt de gele tint een boodschap van geluk, kracht en hoop. Wij putten er een ongebreideld vertrouwen in een betere toekomst uit. Op dit moment geeft verlichting ons moed en levensvreugde - overgebracht via trendy lampen is dit een echt creatief genot!

Levendig &
warm
Gele lampen shoppen
Kleurenpalet
de nieuwe Pantone kleuren
perfect gecombineerd!

KLEURENPALET AVIARY
Krachtige uitstraling

Met een krachtige uitstraling brengen lampen in de tinten van het Aviary kleurenpalet een vrolijke stemming in ons huis. Naast Ultimate Gray en Illuminating zijn de sterren van het jaar de blauwtinten Skydiver en Peacock Blue en de extroverte roze tint Fruit Dove. Cloud Dancer biedt met zijn lichte grijstint een mooi contrast.

De kracht
van kleur
Lampen in trendkleuren shoppen

Kleurenpalet Sun & Shadow
Verbonden met de aarde

Het kleurenpalet Sun & Shadow staat voor kracht en vertrouwen. Met zijn aardse tinten in combinatie met Ultimate Gray en Illuminating ontstaat een samenspel van pure schoonheid en harmonie. Oil Green en Shadow Green vormen samen met Wild Ginger en Blue Nights het middelpunt van deze kleurenwereld.

Een uitdrukking
van pure schoonheid
Lampen in trendkleuren shoppen

Kleurenpalet Enlightenment
Nieuwe ideeën

Het kleurenpalet van deze verschillende lampen stimuleert creativiteit en stelt je in staat om nieuwe ideeën te ontwikkelen. Jeugdige tinten brengen positieve, toekomstgerichte emoties over en roepen een goed humeur op. Placid Blue, Prism Pink en Lavender introduceren een pasteltint die variatie toevoegt aan Lead Crystal. In moderne interieurs brengen lampen in deze kleuren frisse accenten in de kamer.

Zorgt voor
frisse ideeën
Lampen in trendkleuren shoppen
  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

10% korting

*Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.