Pantone-Colour of the Year 2022

Een samensmelting van ons fysieke en digitale leven

Met PANTONE 17-3938 Very Peri - de trendkleur van het jaar 2022 - betreedt een inspirerende blauwtint met een rood-paarse ondertoon onze vier muren. Het Pantone-instituut presenteert ook vier opwindende kleurenpaletten die fantastisch harmoniëren met de Col¬our of the Year: "Amusements", "Wellspring", "Balancing Act" en last but not least "The Star of the Show".

PANTONE Very Peri


PANTONE 17-3938 Very Peri vertegenwoordigt de samensmelting van het fysieke en digitale leven. Het werd gecreëerd als een kleurensymbool van de globale tijdgeest. Naast lampen die in een rood-violet blauwtint zijn ontworpen, betekent dit dat het lichtontwerp zich moet richten op slimme lampen die de nieuwe trendkleur met een vingertip kunnen verlichten.

PANTONE Very Peri shoppen

Amusements


Het palet "Amusement" is vrolijk en fantasierijk. Lampen van Pink Flambé tot Tawny Orange stralen vreugde, spontaniteit en een gevoel van vertrouwen uit. Slimme lampen en verlichting met meerkleurenfunctie inspireren tot ongeremde vreugde.

Amusements shoppen

Wellspring


Het kleurenpalet "Wellspring" gaat in de richting van veld en bos en bevat harmonieuze groene tinten en nuances zoals Chai Tea, Dewberry en Eggshell Blue. In combinatie met PANTONE 17-3938 Very Peri resulteert dit in een zachte symbiose die het feel-good aspect naar de voorgrond brengt. Dit wordt nog eens onderstreept met slimme opties om het licht te individualiseren.

Wellspring shoppen

Balancing Act


Een balans van warme en koele tinten wordt gecreëerd door het "Balancing Act" palet. Lotus, Granite Green en Elderberry zien er ronduit artistiek uit in combinatie met PANTONE 17-3938 Very Peri. Niet-verblindend, warm wit licht onderstreept het huiselijke, exquise karakter van deze unieke combinatie.

Balancing Act shoppen

The Star of the Show


PANTONE 17-3938 Very Peri toont zijn dynamiek in combinatie met de tinten van het palet "The Star of the Show". De trendkleur wordt gecontrasteerd met klassieke en neutrale tinten. Op het gebied van verlichting kan dit bijvoorbeeld worden gerealiseerd door legendarische klassieke lampen in sobere kleuren te combineren met de kleur van het jaar.

The Star of the Show shoppen
  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

€15 korting

*Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.