TIPS

Philips Hue-bewegingsmelder en -schemersensor

Voor meer veiligheid & comfort in de donkere tijden van het jaar

Als de dagen weer korter worden en de zon 's middags al afscheid neemt, wordt de behoefte aan functionele verlichting des te groter. Lampen die automatisch branden als je thuis komt bieden een toegevoegde waarde voor jezelf, maar ook voor gasten die op bezoek komen. En potentiële inbrekers hun plannen worden gedwarsboomd. Inbrekers slaan op de vlucht voor er iets kan gebeuren!


Smarthome-comfort:
de binnensensor

Met Philips Hue's compacte, bewegingssensor op batterijen voor binnen is het achteraf installeren van automatische verlichting een fluitje van een cent. U koppelt de sensor via een app aan de gewenste lampen die u nauwkeurig hebt uitgelijnd - en de lampen reageren binnen minder dan 0,5 seconde op beweging. Dankzij de geïntegreerde daglichtsensor past de verlichting zich aan de lichtomstandigheden in de ruimte aan. U kunt de sensor bijvoorbeeld gebruiken voor de keukenverlichting, maar ook voor de lamp in de gang of bij wijze van inbraakbeveiliging.

Handige lichtregeling en inbraakbeveiliging

De Philips Hue bewegingssensor kan eenvoudig in uw smart home systeem worden geïntegreerd. De sensor kan gebruikt worden om de verlichting binnen en buiten te bedienen. Bijvoorbeeld de verlichting bij de ingang van het huis, rond de voordeur en in de gang. Een potentiële inbreker schrik je hierdoor af omdat het zo lijkt alsof er altijd iemand thuis is.


Waarom een losse Philips Hue-bewegingsmelder?

De losse Philips Hue-bewegingsmelder voor buiten biedt verschillende voordelen ten opzichte van vast bij de lamp geïnstalleerde sensoren. De Philips Hue-bewegingsmelder maakt bewaking op maat van het individuele perceel mogelijk. Daarom zijn er geen Philips Hue-buitenlampen met bewegingsmelders verkrijgbaar. Elke Philips Hue-buitenlamp kan communiceren met de losse bewegingsmelder. Deze voordelen zijn:

  • Toepassingsgerichte positionering van de bewegingsmelder los van de lamp, bijv. qua hoogte, op een hoek of aan het begin van de oprit

  • Meerdere bewegingsmelders kunnen één en dezelfde lamp activeren, zodat bewaking van het gehele gebied mogelijk is

  • Als de afzonderlijke bewegingsmelder of de lamp defect is, dan hoeft u slechts één onderdeel te vervangen

  • De Philips Hue-bewegingsmelder voor buiten heeft geen extra stroomaansluiting nodig

Zodat onze gasten zich welkom voelen

Met de Philips Hue bewegingssensor voelt u zich altijd welkom in uw eigen huis en dat geldt ook voor uw gasten. U kunt individueel bepalen welke lampen door de sensor moeten worden geactiveerd. De instellingen kunnen ook individueel worden gekozen en zo kan u het complete verlichtingsscenario uitkiezen dat in de toekomst als ontvangstcomité zal dienen.

Slimme buitenverlichting voor bij de bewegingssensor

Eenvoudige installatie en praktische schemersensoren

De bewegingssensor op batterijen kan eenvoudig overal in, op en rond het huis worden geïnstalleerd. Hij kan flexibel worden opgehangen op rechte muren of in hoeken - overeenkomstige beugels zijn bij de levering inbegrepen. De geïntegreerde daglichtsensor zorgt ervoor dat de gekoppelde lampen binnen en buiten pas worden ingeschakeld wanneer er niet meer voldoende daglicht is. Dit voorkomt onnodig stroomverbruik.

Voor alle weersomstandigheden

De Philips Hue outdoor bewegingssensor is speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis en is intensief getest om een optimale werking te garanderen. De Philps Hue bewegingssensor heeft een IP54-classificatie, wat betekent dat de sensor beschermd is tegen spatwater uit alle richtingen. Regen en andere weersomstandigheden kunnen de sensor niet beschadigen.

Slimme buitenlampen bij de sensor

Niet vergeten: Philips Hue bridge

Om uw verlichting inclusief sensor te kunnen bedienen via smartphone en tablet met de Philips Hue app, moet alles verbonden zijn met een bridge. Zodra alle componenten in het Hue-systeem zijn geïntegreerd, kunt u ook andere bedieningsopties gebruiken. Een dimschakelaar of stembediening - afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur.

Meer Philips Hue producten
  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

10% korting

*Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.