TIPS

Philips Hue bewegingssensor:
kleine sensor, groot effect!

Voor meer veiligheid & comfort in de donkere tijden van het jaar

Als de dagen weer korter worden en de zon 's middags al afscheid neemt, wordt de behoefte aan functionele verlichting des te groter. Lampen die automatisch branden als je thuis komt bieden een toegevoegde waarde voor jezelf, maar ook voor gasten die op bezoek komen. En potentiële inbrekers hun plannen worden gedwarsboomd. Inbrekers slaan op de vlucht voor er iets kan gebeuren!


In dit huis lijkt er altijd iemand thuis

De Philips Hue bewegingssensor kan eenvoudig in uw smart home systeem worden geïntegreerd. De sensor kan gebruikt worden om de verlichting binnen en buiten te bedienen. Bijvoorbeeld de verlichting bij de ingang van het huis, rond de voordeur en in de gang. Een potentiële inbreker schrik je hierdoor af omdat het zo lijkt alsof er altijd iemand thuis is.

Zodat onze gasten zich welkom voelen

Met de Philips Hue bewegingssensor voelt u zich altijd welkom in uw eigen huis en dat geldt ook voor uw gasten. U kunt individueel bepalen welke lampen door de sensor moeten worden geactiveerd. De instellingen kunnen ook individueel worden gekozen en zo kan u het complete verlichtingsscenario uitkiezen dat in de toekomst als ontvangstcomité zal dienen.

Slimme buitenverlichting voor bij de bewegingssensor

Eenvoudige installatie en praktische schemersensoren

De bewegingssensor op batterijen kan eenvoudig overal in, op en rond het huis worden geïnstalleerd. Hij kan flexibel worden opgehangen op rechte muren of in hoeken - overeenkomstige beugels zijn bij de levering inbegrepen. De geïntegreerde daglichtsensor zorgt ervoor dat de gekoppelde lampen binnen en buiten pas worden ingeschakeld wanneer er niet meer voldoende daglicht is. Dit voorkomt onnodig stroomverbruik.

Slimme binnenverlichting voor bij de bewegingssensor

Voor alle weersomstandigheden

De Philips Hue outdoor bewegingssensor is speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis en is intensief getest om een optimale werking te garanderen. De Philips Hue bewegingssensor heeft een IP54-classificatie, wat betekent dat de sensor beschermd is tegen spatwater uit alle richtingen. Regen en andere weersomstandigheden kunnen de sensor niet beschadigen.


Niet vergeten: Philips Hue bridge

Om uw verlichting inclusief sensor te kunnen bedienen via smartphone en tablet met de Philips Hue app, moet alles verbonden zijn met een bridge. Zodra alle componenten in het Hue-systeem zijn geïntegreerd, kunt u ook andere bedieningsopties gebruiken. Een dimschakelaar of spraakbediening - afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur.

Meer Philips Hue producten
  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

€ 10 korting

*Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.