TIPS SMART HOME

Slimme rolluiksturing integreren

Natuurlijk besparen elektrische rolluiken u de handmatige inspanning om de rolluiken omhoog en omlaag te brengen. Maar het voordeel gaat veel verder. Wat slimme rolluiken zo aantrekkelijk maakt, is het comfort dat u heeft als het rolluik zich in de zomer aanpast aan de stand van de zon en voor koele kamers zorgt. Of het gevoel wanneer het rolluik in de slaapkamer langzaam omhoog gaat en het zonlicht ons aangenaam wekt.


Voordelen van intelligente rolluiksturing

Slimme kamer airconditioning

Slimme kamer airconditioning

De rolluiken nemen altijd de perfecte zonneweringspositie in. Dit houdt de kamers aangenaam koel in de zomer.

Slim wakker worden

Slim wakker worden

Er is geen natuurlijkere manier om wakker te worden dan met voortdurend toenemend daglicht door langzaam opgaande luiken.

Slimme vluchtwegen

Slimme vluchtwegen

In combinatie met slimme rookmelders neemt de veiligheid in huis toe. In geval van brand gaan de rolluiken automatisch omhoog en maken ze de vlucht- en reddingswegen vrij.


Handmatige rolluiken aanpassen:
Rolluikbesturing voor opbouw- en inbouwmontage

Elektrische rolluik bandopwinders zijn ideaal voor eenvoudige montage achteraf van bestaande rolluiksystemen. Ze bieden maximale functionaliteit wanneer ze via een smart home-systeem worden geïntegreerd.

Voor opbouwmontage

Opbouwversies maken schilderen of behangen overbodig. Ze zijn daarom ook ideaal voor het achteraf inbouwen van slimme rolluikbesturing in huurappartementen.

Elektrische bandopwinder opbouw voor < €200

Van Rademacher

Von Schellenberg

Voor inbouw montage

De elektrische inbouw rolluikspoeler wordt geïnstalleerd in de bestaande bandkast. Dankzij de ongecompliceerde plug & play-oplossing en de netvoeding via kabel en stekker zijn geen ingrijpende verbouwingen nodig.

Elektrische bandopwinders inbouw voor < €200

Von Rademacher

Von Schellenberg

Onze tip: Rademacher Start2Smart Kit voor
rolluiksturing voor < €200

Een smart home systeem dat verder gaat dan slimme rolluiksturing? Maar je hebt nog geen systeem? Met deze startset met verzonken bandopwinder en HomePilot®-station is de start naar een slim huis eenvoudig en kan op elk moment worden uitgebreid.


Rolluiksturing met Homematic IP

De Homematic IP rolluiksturing is speciaal ontworpen voor rolluiken met elektromotoren. De jaloezie-actuators worden door een elektricien geïnstalleerd. Op de actuator wordt een adapter geschoven, die voor alle merkschakelaars verkrijgbaar is. Na bevestiging van de schakelaar is de besturing van de band mogelijk via het Homematic IP-systeem.


  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

10% korting

*Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.