LAMPENSERIES

Scandinavische elegantie

Lampenseries van Umage

UMAGE - dit verfijnde merk uit Denemarken staat voor esthetiek, eenvoud en functionaliteit. Een zorgvuldig samengesteld team van ontwerpers rond oprichter en creatief directeur Søren Ravn Christensen ontwerpt lampen die zowel de stedelijke charme van Kopenhagen als de kenmerken van de Scandinavische natuur uitstralen.


Lampenserie Asteria

Een minimalistische mijlpaal: met het slanke uiterlijk lijkt de Asteria-serie vrijwel gewichtloos. De LED-lichtbron met diffuser verspreidt een verblindingsvrij, weldadig licht en vult het moderne karakter van de lamp perfect aan. Verkrijgbaar in diverse kleuren en als mobiele tafellamp met oplaadbare batterij.

Tafellamp Asteria

Hier ontdekken

Vloerlamp Asteria

Hier ontdekken

Hanglamp Asteria

Hier ontdekken


Lampenserie Eos

De Eos-serie heeft zijn bijna hypnotiserende schoonheid te danken aan het gebruik van echte ganzenveren. De harmonieuze kleuren benadrukken het unieke karakter van de lampen. Het licht schijnt zachtjes de kamer in en geeft deze een gezellige sfeer. Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten.

Vloerlamp Eos

Hier ontdekken

Tafellamp Eos

Hier ontdekken

Hanglamp Eos

Hier ontdekken


Lampenserie Aluvia

De Aluvia-serie is de tweede op de natuur geïnspireerde designtelg van Søren Ravn Christensen. De trigonale bladen zijn gemaakt van aluminium, waardoor de lamp licht, robuust en van zeer hoge kwaliteit is. Als ware het een lichtgevende bloem creëert de Aluvia een speels en levendig spel tussen licht- en schaduweffecten. De producten uit de Aluvia-serie zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen en vormen een verrijking voor elk interieur.

Hanglamp Aluvia

Hier ontdekken

Vloerlamp Aluvia

Hier ontdekken

Tafellamp Aluvia

Hier ontdekken


Lampenserie Clava

De Clava-serie straalt met de stijlvolle metalen lampenkap een vleugje retro uit. In de houten uitvoeringen ontstaat dankzij het natuurlijke materiaal een prachtig stukje wooncultuur. De lampenkap zorgt in elk geval voor een ongeëvenaarde verlichtingssfeer. De lampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen, voor bijv. de woonkamer, het aanrecht of de hal.

Grote hanglamp Clava

Hier ontdekken

Clava Dine

Hier ontdekken

Wandlamp Clava

Hier ontdekken


Lampenserie Silvia

Een ontwerp vol lumineuze poëzie van UMAGE-oprichter Søren Ravn Christensen: De bloemrijke Silvia-serie, geïnspireerd op de zuidelijke natuur, is nu al een klassieker met de karakteristieke lampenkap van driehoekige lamellen en de opvallende lichtval. De lampen uit de Silvia-serie zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen en verfraaien elke woning.

Vloerlamp Silvia

Hier ontdekken

Hanglamp Silvia

Hier ontdekken

Tafellamp Silvia

Hier ontdekken


Andere unieke series van UMAGE

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

10% korting

*Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.